E le taumate, IT o le sili ona faigata 10 tausaga mo lavalava pisinisi i le 10 tausaga ua tuanaʻi, o le uluai pisinisi faʻatau oloa eletise paʻu olaga paʻu, seia oʻo i tausaga talu ai nei, na o ni nai faʻataʻapeʻapeina i totonu o kamupani faʻatau oloa faʻatau oloa, 90% o kamupani o loʻo i le pa'u, ae o le vaega o le quotient ua suia i le alamanuia ofu e sili atu i le 40%, pe a faatusatusa i isi alamanuia, la'ei masani faatau oloa i luga o le Initoneti lavea matua oona.

O se taunuuga, o le tele o faleoloa faaletino ua amata ona alu i le auala e-pisinisi, ae ona o le le lava o tekinolosi talafeagai, e masani ona manaʻomia e se faleoloa ni seti se lua o tagata faigaluega, o se pulega faʻapitoa, o se fale paipa, faʻalua tupe faʻafaigaluega o tagata faigaluega. ma punaoa faaletino, o le taunuuga e lofituina.

E aoga, pe a fai e maua e le upega tafailagi tupe , ae o le pisinisi i luga ole laiga e matua lelei lava e fai i infact?Ua tatou iloa uma o le 90% o pisinisi e-pisinisi i luga e le o maua ni tupe mama i aso nei, pei o Alibaba.A iai sau fa'anatura e 90% o tagata e le o maua ni tupe, o le taimi lena e tatau ai ona sosola tagata uma, ma o lena fa'anatura e le o le lumana'i lea o le fa'atauina o lavalava.

 

Muamua, ia suia le mafaufau ma o le a matua le vaega o le olagafaasolosolo malie

E faape'ī foliga o le lumanaʻi?I le lumanaʻi, o faleoloa faʻatau piliki-ma-mortar faʻatauga masani o le a leiloa le isi 50%, o ai o le a mou atu le 50% ma o ai o le a totoe ai le 50% susulu, faʻalagolago i ai e mafai ona laveaʻiina i latou lava.

La'ei tama'ita'i, la'ei ali'i, ta'aloga, la'ei ali'i, fafo, logo ta'uta'ua, o vaega uma na amata ona matua ma fa'ateleina le tauvaga.E 40% pe sili atu fo'i le quota a vaega ta'itasi.O le tulaʻi mai o le logo lauiloa i le lua tausaga talu ai, e leai se taʻitaʻi taʻitaʻi.

La'ei fa'atau oloa laiti pa puipui e ulufale ai.Ae ui i lea, o le tulaga lautele o tagata faʻatautaia ma fomaʻi i lenei pisinisi e le tutusa, ma o le toʻatele oi latou ua galulue mo le tele o tausaga.O i latou ia e taʻua o pule e iloa nisi o manatu ae e maualuga le vaai ae maualalo le tomai.Fa'atau oloa, e mafai ona fa'atautaia lenei pisinisi, e mafai ona fa'atino i so'o se pisinisi fa'atau.

I le taimi nei, o faʻatauga o lavalava e masani ona vaevaeina i tuʻufaʻatasiga masani ma faʻatau vave, ma o le atinaʻeina o le tulaga faʻavae o loʻo faʻagesegese.I le 2010, na ulufale atu ai ituaiga FMCG faavaomalo i maketi Saina i luga o se fua tele.I le vaitaimi auro i tausaga na sosoo ai, sa vave tele le saoasaoa o faleoloa, lea sa i ai se aafiaga tele i le faleoloa o lavalava masani i totonu o le atunuu.E le gata i lea, o le atinaʻeina o e-fefaʻatauaʻiga i luga o le aʻafiaga o faʻailoga masani i totonu o le atunuʻu o se tala umi foi.Ae ui i lea, talu mai le 2015, o nei faʻatauvaʻa faʻavaomalo faʻatau atu ua amata foi ona faʻagesegese, ma e oʻo lava i le toʻatele oi latou ua amata ona tapunia faleoloa ma faʻalauteleina a latou laina-laina.

Ae i tausaga talu ai nei o loʻo taumafai faʻataʻitaʻiga pine vave e ala i luga ole laiga i luga ole laiga, ae e faigata foi ona maua se avanoa e faʻalagolago i lenei tulaga tuputupu aʻe tele.

 

Lona lua, mana'o e sui ni nai manatu practitioner tulaga o iai nei

Kamupani e mafai ona ola ma manuia i le lumanaʻi e tatau ona i ai ni mea se fa: meafaigaluega, polokalama, le Initaneti ma le anotusi.Ma o nei mea e fa e tatau ona tuʻufaʻatasia, faʻatutusa le tasi i le isi.

Faʻatau oloa i le lumanaʻi, e le o faleoloa uma o le a mou atu, o le a iai le faleoloa, ae o loʻo i ai iina ma e le o toe vaeluaina le tutoʻatasi o le faleoloa i luga ole laiga, ae o le felagolagomaʻi Fefaʻasoaaʻi se OTO atoa, faleoloa faʻapitoa o se faʻaliliuga o le ulufale, o le loloto o le auaunaga. avanoa avanoa, o le tuʻuina atu i tagata faʻatau le tele o le poto masani ma le malamalama faʻamalama, o le taʻitaʻia o tagata faʻatau i luga ole laiga faʻateleina taimi o se vaega taua o le taumafaina.

Iloiloga o le lumanaʻi o faleoloa faʻatau, o le KPI e le o toe avea ma failautusi faʻatau, ae afai e te fausia se mafutaga malosi ma tagata faʻatau, faʻatuatuaina oe e tagata faʻatau, pe i lalo o lau taʻitaʻiga ma auʻaunaga i luga ole laiga, sili atu le faʻatonuga, o le ki lea i le le lumanaʻi o le pisinisi, e tatau ona i ai i le tagata faʻatau, taumafai e faʻaputuina tagata faʻatau se faʻataʻitaʻiga pisinisi fou.

O le faʻataʻitaʻiga faʻatau o le lumanaʻi e tatau ona faʻasino-i-itu, tagata-i-tagata, decentralized ma disintermediated, o se ituaiga mafolafola, tele-dimensional faʻataʻitaʻiga i lalo i le tolu poʻo le lua itu.O lona uiga, ua le toe pei o aso ua mavae, o loʻo i ai faʻasalalauga o faʻatau, o loʻo i ai le tulaga tasi o sui, o tagata gaosi oloa e faʻatau saʻo, tuusaʻo ma le tagata faʻatau e faʻavae se mafutaga malosi.

A. Fa'atonuga fa'atonu a le kamupani fa'ailoga e mafai ona tu'uina atu ta'iala fa'apolofesa, ma e sili atu le pulea o maketi.

B. O nisi sui o lo'o i ai le fua fa'aitulagi ua uma ona suia pe o lo'o suia i kamupani fa'apitoa.

C. O le tele o tagata fa'atautaia o lo'o i ai pea i le faiga o le leoleoina o mamoe, e aunoa ma le gafatia o su'esu'ega fa'amaumauga, pulega o faleoloa fa'atau, a'oa'oga ma fa'aaliga.Ae sili atu le taua, latou te faʻalagolago i o latou lava poto masani ma lagona, o lea e faigata ai i taimi uma ona ausia le faʻalauiloaina ma le atinaʻe.

 

Toluo, O le a le ituaiga tupe teu faʻafaigaluega ma tupe maua na faia e faleoloa ina ua maeʻa le suiga

O le a tonu le tulaga o le a iai le faleoloa i le lumanaʻi ma pe faʻapefea ona faʻatinoina le suiga ina ia faʻaaogaina le avanoa e faʻasoa ai le keke i lenei maketi e faitau piliona.

Faʻafaigofie i le lumanaʻi, o oloa uma i faleoloa ei ai a latou lava qr code, o le code o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga eseese o oloa, o le faleoloa o loʻo i ai le tele o aafiaga ma faʻaaliga, e mafai ona faʻatau saʻo, e mafai foi ona avea ma fale e faʻatau i luga ole laiga, luga ole laiga. ma tuusao uma faamatalaga oloa, faamatalaga tagata faatau e ala i se seti o tekinolosi IT e iloa ai synchronous fetufaaiga, o loʻo i ai uma le Initaneti feaveaʻi.

O tagata uma i le nofoaga e matua fiafia lava i lenei faʻataʻitaʻiga fou o le faleoloa piliki-ma-mortar.Ae ui i lea, o nisi pisinisi e le o toe mamao ae fesili pe o lavalava latou te gaosia nei e masani lava mo le tele o tagata faʻatau, nai lo laʻei sili ona maualuga ma maualuga.O sea faleoloa i le lumanaʻi e le talafeagai mo i latou.

O le mea moni, o le faleoloa o le lumanaʻi e tatau ona i ai ni faʻataʻitaʻiga se tolu: tasi i fale ofisa, tasi i pitonuu, ma le tasi i le taulaga.

O le aofaʻiga o tupe faʻaalu tupe faavae i le siʻitia o tulaga, mo le fou i totonu o pisinisi pisinisi faʻatau oloa, teuteuga faleoloa, o le vaega muamua o oloa ma isi tupe teufaafaigaluega ua sili atu nei ma sili atu, e faʻatatau i ituaiga faʻaogaina eseese, faʻafaigaluegaina i se faleoloa masani. mai le 200,000-300,000 laina amata, e le fa'atapu.Mo faleoloa o lo'o fa'agaioia e pisinisi fa'atasi, o le ta'amilosaga o fa'amatalaga masina e masani lava 60 aso.I le tulaga o fa'atauga fa'atau e le fa'amalieina nonō, o le ta'amilosaga nonō e ono 3 i le 5 masina.Ose fa'alavelave fa'afuase'i i le fa'agaioiina le suavai.

I le taimi nei, o fa'atonuga o la'ei i totonu o le atunu'u e fa'atatau i le lumana'i, lea e masani ona tu'uina i le lua kuata i le tausaga.O nisi fa'ailoga matua matutua e tu'u fa'afa, ma sili atu, e ono fonotaga fa'atonu.O faʻatonuga i le lumanaʻi e manaʻomia ai se pasene patino o tupe teu, lea e faʻateleina ai le mamafa i luga o le tupe faigaluega.

 

Fa, su'esu'ega ma tupe mama o le fa'ata'ita'iga o faleoloa i le taulaga i le lumana'i

I le tulaga o pisinisi faʻatau tele, o faleoloa i le taulaga i le lumanaʻi e ono fetaui ma ia.Totogi se faleteuoloa taugofie i se taulaga mamao ma le tele o avanoa ma liliu i se faleoloa i le lumanaʻi mo faʻatau lavalava, lea e mafai ai ona faʻataʻitaʻiina mea uma ma taugofie uma lavalava nai lo le initaneti.

I le taimi lava e tasi, o loʻo galulue uma le aufaigaluega i le au faʻapolofesa mamanu lavalava, pe a faʻatau e tagata faʻatau iinei, c o le faʻataʻitaʻiga o lavalava vavalalata, faʻatasi ai ma le tusiata ma le tusiata o filifili ma faʻatau, e mafai e tagata faʻatau uma ona faia se 5-10 minute o suʻesuʻega manaʻoga. , Ona sosoo ai lea ma le au mamanu faʻatasi ma fautuaga faʻapolofesa e tuʻuina atu ia i latou se seti o faʻatau lavalava fofo mo i latou e filifili ma fetaui, mulimuli ane mafai ona faʻataʻitaʻi i luga o le poto masani faleoloa, filifili lavalava talafeagai, o le auala o ituaiga uma i luga ole laiga e mafai ona totogi, ona mafai lea ona maua lavalava i ni nai aso mulimuli ane e lafo i le fale.

I le lumanaʻi, o le fale gaosi oloa o le a avea ma faleoloa faʻatau.O le a lava le taimi e aveese ai le tele-level agents ma toe faafoi atu le maualuga o tupe maua i le au faatau, i le taimi lava lea e tasi, o le a naunau le au faatau e faaalu sina taimi ma tau e o atu ai i nofoaga mamao e faatau ai.

Fa'atau i aso uma (totogi, toesega, isi tupe fa'aalu) i le faleoloa i tausaga ta'itasi, e na'o se vaega to'aitiiti o fa'ailoga malolosi e mafai ona i ai se malosi fa'atau.

O fa'atauga o lo'o avea pea ma fa'afitauli tele o pisinisi o lavalava.I le taimi nei, o faʻailoga eseese e iai taʻiala eseese mo le faʻaogaina o oloa i fafo atu o le vaitau ona o le faʻafitauli o le faʻatulagaina.Ae o le tele o le aufaipisinisi o loʻo toso i lalo e suʻesuʻega.

O le tulaga lautele o fa'aitiitiga fa'atauga ua fa'atupula'ia i lea tausaga ma lea tausaga.I le tasi itu, o le faʻamalosia o tauvaga faʻailoga;i le isi itu, o le fa'amamago ma le fagota a le au fa'atau faleoloa mo fa'ailoga fa'aletausaga.O tupe mama a le alamanuia e masani lava e tusa ma le 10%, ma le tele o kamupani e i lalo ifo o le 10%.

Mo atinaʻe, e le gata ina mafai ona latou faʻasaoina tau, ae o loʻo i ai foi se malamalamaaga tuusaʻo i manaʻoga o tagata faʻatau, manaʻoga ma faʻamatalaga, ina ia faʻavaeina se mafutaga loloto ma malosi, ausia masani masani taumafa, ma aumaia se isi suiga i le alamanuia atoa. .

 

Tulaga lima.Fa'ata'ita'iga fa'alapotopotoga o faleoloa i le lumana'i

Ae fa'afefea le faleoloa fa'ata'ita'iga a le nu'u mo le lumana'i?O le tautua ma le fa'atuatuaina o le fatu lea o le faleoloa i le lumana'i.

E pei o le tatalaina o se faleoloa i le lotoifale, i totonu o se pitonuʻu i totonu o tagata nonofo lata ane o le ai ai le tele o tagata faʻatau, atonu o loʻo i ai le malamalama o fafine, atonu o loʻo i ai se faletua, ma isi, e ese le manaʻoga o tagata taʻitoʻatasi, o faleoloa faʻalapotopotoga e tatau ona fai o le malamalama i manaʻoga o tagata faʻatau eseese, fai se faʻaoga mo i latou, o le aganuʻu iinei e le o le fai atu e fai lavalava, ae mo o latou tiute, galue o se faʻatau mai o latou manaʻoga, filifilia o oloa mo i latou, ia laʻititi ma matagofie, sefe tau, latou filifili le failautusi e mafai ona auina atu faamatalaga faamanatu eseese e tusa ai ma tagata eseese, o le a le ituaiga o lavalava e ono lelei mo oe, ua filifilia mo oe, Online shoppers e mafai ona suʻesuʻe ma tuʻu saʻo poloaiga, pe faia se taimi e faʻataʻitaʻi ai i latou i totonu. se faleoloa faaletino.

Pe a faʻalagolago atoatoa tagata faʻatau i faleoloa fesoasoani i totonu o faleoloa a le nuʻu ma faʻavae se mafutaga lelei, e mafai ona latou tuʻuina atu i le faleoloa fesoasoani nisi filifiliga, e pei o lavalava o isi tagata o le aiga, lea e mafai ona faasolosolo malie atu i manaʻoga o isi mea i totonu o le fale. .

Ole fua ole manuia ole fa'atauoloa ile lumana'i e tatau ona i ai lona malosi e fa'aputuina tagata fa'aoga.

Muamua iloiloga i le mamanu o le filifili tau a le kamupani, o le vaega muamua e masani lava ona faʻaaogaina, pisinisi lavalava e tatau foi ona faʻapea, oi latou e masani ona feagai ma tagata faʻaoga, faʻatau atu lavalava e le iloa foi poʻo ai na faʻatau atu le taimi ua mavae, suiga o manatu ma le tulaga lelei. sa'o talia le Initaneti ma le Initaneti feavea'i o le pisinisi fa'atau oloa e aloese mai le fa'alavelave, o le auala e le maalofia i le taumalulu malulu.

 

2019-2020 suiga mamanu fa'avasega

O ituaiga tetele ma le malosi malosi o le a faasolosolo malie ona fetuunai le faiga o le faʻalauiloaina o atinaʻe, faʻalauiloa se faʻailoga fou ma le faʻatau oloa faʻalavelave faʻalavelave, ma faia ni taumafaiga malosi ...

Fa'ailoga ma le va'aiga mamao, e tutusa ma pisinisi na i ai i le toe fuata'iga mana'omia ma ua matua'i fetu'una'i i tausaga ua mavae, fa'apea fo'i ma oloa fou a vaega vevela, o lo'o fa'aauau pea ona tula'i mai le lanumoana, ma fa'aauau pea ona fa'alauteleina a latou sea maketi e ala i le fa'alagolago i ai. le mafai ona vave liliu o poloaiga ma siaki poloaiga i tamai ipu, faʻapea foʻi ma le nofoaga vevela ma lelei faʻatinoga faleoloa tasi...

O afea o le a le maua ai ni tagata fa'atau oloa?Ae le mafai lava, i aso ua mavae ina ua leai ni taavale, o solofanua e taufetuli i luga o le auala, leai ni containers, ma le au leoleo e galulue i luga o uafu, e mafai ona faia e le atamai faakomepiuta le tele o mea i le taimi nei e mafai ai ona suia le au fomaʻi i le lumanaʻi pe a latou faia. le faaleleia i latou lava.

 

 


Taimi meli: Tes-25-2020